***       Водещите вечерни новини       на 16 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 16 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Видео: моментът на поставянето на бомбата в Истанбул. Евродепутат: България изнася шпионски софтуер


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 16 ноември   

 

Двегодишното тогава дете изчезна на 18 март 2019 година; сигналът е подаден малко след 20:00 часа от родителите му. Според очевидци детето е било видяно на към 300 метра от мястото, където е било последно с други деца.

***

България и Кипър са двете страни в Европейски Съюз, които изнасят шпионски програмен продукт за Европа.

Това се твърди в отчет на нидерландския евродепутат от групата " Обнови Европа " Софи ин'т Велд.

Според Софи ин'т Велд всички страни в Европейски Съюз употребяват " Пегас ", само че държавни управления на някои страни като Гърция, Испания, Полша и Унгария злоупотребяват с него, написа Българска национална телевизия.

***

Това е една от най-големите суми, отмъквани по време на грабеж до момента у нас.

***

Плавателният съд пътува под малтийски байрак с 15-членен екипаж и през днешния ден дебаркира във Варна.

***

Няма индикации, че ракетата, умъртвила двама души в Полша, е била изстреляна целеустремено, това сподели генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

„ Няма данни за това, че Русия приготвя атака против Северноатлантическия алианс ", добави ръководителят на Пакта на конференция в Брюксел.

По думите на шефа на Алианса вчерашната покруса в Полша е: Пряк резултат от съветската експанзия против Украйна.

***

Предоставените от Съединени американски щати системи за противовъздушна защита NASAMS имат 100% успеваемост в Украйна при прехващането на съветски ракети, съобщи американският министър на защитата Лойд Остин, представен от Ройтерс.

***

„ Официалната версия е, че Бойко се е самоубил. Той обаче не е оставил предсмъртно писмо, а в региона на гърдите му има огнестрелни рани ", добави изданието от еврейската страна.

„ До тялото на мъжа са открити и четири револвера Макаров ", уточни още мигнюз.

„ Вадим Бойко е отговарял за работата с мобилизираните съветски жители ", добави медията.

***

Записите демонстрират арестуваната жена за атентата директно преди и след слагане на бомбата на оживената комерсиална улица „ Истиклял “.

Заснета е поставената бомба на скамейка на централния бул. " Истиклял " в Истанбул преди да избухне. Жената е седяла на пейката 40-45 минути, по-късно камери улавят по какъв начин тя бързо се изтегля от мястото, бягайки по оживения бул..

***

„ Мохамад Моиди е взел участие в разпространяване на проява. Участник в протестната акция е хвърлил по него коктейл „ Молотов “. Вследствие на нападението с бутилката със запалителната течност Моиди е получил несъвместими с живота контузии и умрял “, добави изданието.

 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР